به نقل از «تودی» در ادامه ۶تا از بهترین میوه ها که باید در برنامه‌ی غذایی خود جای دهید را معرفی می‌کنیم:

میوه‌ آسای

آسای نوعی توت است که برای قدرت بی‌نظیر آنتی‌اکسیدانی‌اش که به کاهش التهاب کمک میکند معروف شده است. این میوه همچنین حاوی پلی‌فنل بالایی است که در بهبود وضعیت کلسترول و سلامت کلی قلب بسیار موثر میباشد.

بلوبری

در مقایسه با سایر میوه‌ها، بلوبری بیشترین فعالیت آنتی‌اکسیدان سلولی را داراست. مصرف بلوبری میتواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و همچنین برای تضمین سلامت قلب مفید باشد. از دیگر خواص بلوبری میتوان به محافظت در برابر سکته مغزی، تضمین سلامت بینایی و پیشگیری از سرطان اشاره کرد.

نارگیل

قسمت سفید نارگیل یا گوشتِ آن سرشار از فیبر، پروتئین، ویتامین B و E، کلسیم و آهن می‌باشد. روغن نارگیل که از گوشت این میوه بدست می‌آید، حاوی نوعی چربی اشباع شده به نام MCT است. خاصیت این چربی به گونه‌ای است که در اغلب موارد برای مصرف انرژی مورد استفاده قرار میگیرد و بعنوان چربی اضافه در بدن ذخیره نمی‌گردد. همچنین چربی موجود در نارگیل برای بهبود وضعیت کلسترول مفید است و برای مدت زمان مناسبی شما را سیر نگه میدارد.

گریپ فروت

علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین ث است، این عضو خانواده‌ی مرکبات همچنین منبع بسیار خوبی از فیبر است که میتواند به روند کاهش وزنتان کمک کند. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که قبل از وعده‌ی غذایی خود گریپ فروت میل می‌کنند، نسبت به سایر افراد کاهش وزن بیشتری را تجربه خواهند کرد. همچنین مصرف گریپ فروت میتواند به تنظیم شدن سطح انسولین در بدن کمک کند.

آناناس

این میوه‌ی گرمسیر حاوی ترکیبی به نام بروملین است که ممکن است در کمک به هضم غذا موثر بوده و خواص ضدالتهابی داشته باشد. این ترکیب همچنین ممکن است تاثیر به سزایی در پیشگیری از سرطان، دیابت و بیماری‌های مختلف قلبی داشته باشد. بیشترین میزان بروملین در مرکز و درون آناناس وجود دارد، بنابراین هنگام برش زدن آناناس، بیخیالِ قسمت مرکزی آن نشوید!

انار

یاغوت‌های انار حاوی پلی‌فنول بوده که به کاهش فشارخون و مبارزه با سرطان کمک میکند. دانه‌های انار همچنین منبعی عالی از پتاسیم، فیبر و ویتامین ث میباشند. یک مطالعه ثابت کرده است که یک لیوان آب انار ۳برابر یک فنجان چای سبز، آنتی اکسیدان در خود جای داده است.